Over ons

Een verhaal van passie en doorzettingsvermogen

Het begin van een avontuur

In de herfst van 2018 ontstond Bo5 – online marketing, voorheen bekend als Divone, in de nederige setting van een garage in Veldhoven. Opgericht door René Lobbe, begon het bedrijf met de verkoop van sieraden aan een kleine kring van vrienden en familie, waarna het snel uitbreidde naar een online webshop. De enorme positieve respons stimuleerde de ontwikkeling van meerdere online winkels, wat het begin was van een opwindend avontuur.

Een sterke basis vormen

In onze vroege jaren lag de focus op het opbouwen van een stevig fundament. We perfectioneerden onze online zichtbaarheid, ontwikkelden betrouwbare websites en verfijnden onze SEO-strategieën. Deze inspanningen voor kwaliteit en klanttevredenheid resulteerden in een natuurlijke en gestage groei. Met trots beheren we nu meer dan 3000 websites, inclusief deze prachtige affiliate webshop.

Streven naar uitmuntendheid

Onze missie: Onovertroffen kwaliteit en service

Bij Bo5 draait alles om het leveren van superieure kwaliteit en service. We zijn constant bezig met innovatie, zowel in onze producten als in onze dienstverlening. Ons streven is om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen, maar ze te overtreffen. Dit doen we door actief te luisteren naar onze klanten en snel te reageren op veranderingen in de markt.

De grondslag van ons bedrijf

De principes die ons Leiden

Klantgerichtheid: We plaatsen onze klanten in het hart van ons handelen. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen en een onuitwisbare indruk achter te laten.

Innovatie: Innovatie is de motor achter ons succes. Wij streven naar voortdurende verbetering in onze processen, diensten en prijsstelling.

Teamwerk: Ons team is onze grootste troef. Wij waarderen diversiteit en samenwerking en vieren onze successen gezamenlijk.

De kern van onze organisatie

Gedreven door toewijding en professionaliteit

Ons team bestaat uit bevlogen professionals die hun hart en ziel in hun werk leggen. Iedereen, van klantenservice tot productontwikkeling en procesoptimalisatie, draagt bij aan ons succes. We ondersteunen hun groei met training en bieden de mogelijkheid om flexibel te werken.

De drijfveer van onze passie

U bent onze inspiratie

U, onze klanten, bent het middelpunt van ons universum. Uw feedback en tevredenheid vormen de basis van onze continue verbetering. Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties en beschouwen u als een integraal onderdeel van de Bo5-familie.

Groeien en positief bijdragen

Een toekomst vol mogelijkheden

We kijken met optimisme en enthousiasme naar de toekomst. Onze toekomstplannen omvatten het uitbreiden van ons aanbod, het betreden van nieuwe markten en het ondersteunen van andere ondernemingen. Als oorspronkelijk marketingbedrijf zijn we toegewijd aan het helpen van anderen om hun producten en diensten te promoten.

Een bericht van erkenning

Onze oprechte dank

We willen deze gelegenheid gebruiken om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor uw aanhoudende steun en vertrouwen in Bo5. Zonder u zouden we niet zijn waar we nu zijn. We beloven u te blijven voorzien van uitmuntende producten en diensten en zien uit naar vele jaren van samenwerking en succes.

Muizengif
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart